Clubkleding SV Oxalis

SV Oxalis heeft een eigen kledinglijn van het merk Erima o.a. bestaande uit de rok, sokken, trainingspak, inspeelshirt en sporttas.

Op het trainingsjack, shirt en tas staan op de (voor)zijde het Oxalis logo. Op het shirt kun je op de achterzijde je naam laten bedrukken.
We werken hierbij samen met Meulendijks Sport & Teamkleding in Horst. De kleding is te bestellen op de shop-in-shop pagina van Oxalis.

Klik op onderstaande afbeelding om rechtstreeks naar de webshop te gaan:

In de winkel van Meulendijks Sport & Teamkleding aan de Kerstraat 7c in Horst is de kleding te bezichtigen en te passen alvorens de kleding te bestellen via de webshop van Meulendijks Sport & Teamkleding.
Leden kunnen ervoor kiezen om de spullen thuis af te laten leveren of op te halen bij Meulendijks Sports & Teamkleding.

Leden ontvangen een aantrekkelijke korting van 10% op de clubkleding.
Daarnaast ontvangen leden 5% korting op andere hardware die bij Meulendijks Sports & Teamkleding in Horst wordt aangeschaft, zoals korfbalschoenen, korfbalbenodigdheden, overige sportkleding.
Zeg er dan bij dat je lid bent van SV Oxalis.

Mocht een team in 1x gezamenlijk kleding willen aanschaffen of heb je een kledingsponsor, neem dan contact op met het bestuurslid Facilitaire Zaken: Annemie Cleven (accommodatie@svoxalis.nl), zodat dit in goede banen geleid kan worden middels een bestelformulier.