Lid worden?

Lid worden bij SV Oxalis?
Sportvereniging Oxalis uit Horst aan de Maas is altijd op zoek naar nieuwe leden. 2 seniorenteams, 1 midweekteam, 1 recreantenteam en 9 jeugdteams spelen mee in de verschillende competities. Daarnaast zijn er ook buiten de lijnen diverse activiteiten voor jong en oud zoals een Sinterklaasavond en vriendentoernooi. Oxalis is een betrokken sportvereniging met ruimte voor prestatie en recreatie.

Bij korfbal zijn er korven met verschillende paalhoogtes en ook de balgrootte wordt aangepast aan de leeftijd. Dit betekent dat er al op jonge leeftijd met korfballen gestart kan worden. De jeugd is verdeeld in de leeftijdsgroepen van 5 tot 18 jaar. Voor de allerkleinsten is de Kangoeroe Klup opgericht. Onder enthousiaste en deskundige begeleiding leren 4- en 5-jarigen spelenderwijs te functioneren in teamverband, ontwikkelen balgevoel en zijn op een speelse manier met bewegen bezig. Ze trainen 1x per maand. Hierdoor blijft er tijd over om naast korfbal bijvoorbeeld nog het zwemdiploma te behalen. Vanaf 6 jaar train je 1x per week en speel je met je team echte korfbalwedstrijden tegen leeftijdsgenoten van andere korfbalclubs.

Bij Oxalis kun je terecht voor recreatief spel, maar er zijn ook een aantal prestatieteams. Ons eerste seniorenteam speelt momenteel overgangs- en 1e klasse en ons tweede seniorenteam 2e klasse.

In de zomer en lente trainen we op Sportpark Ter Horst in Horst. In de herfst en winter spelen we in Sporthal de Kruisweide in Sevenum. Onze jeugd- en seniorenteams trainen op dinsdag- en donderdagavond. Onze midweek en recreanten op woensdagavond. Plezier staat voorop bij Oxalis. Maar goed korfballen en samen met elkaar een prestatie neerzetten is net zo belangrijk, want dat geeft weer meer spelvreugde. DUS KOM KORFBALLEN BIJ OXALIS!

Wil je je aanmelden als nieuw lid, dat kan door het invullen van het aanmeldingsformulier.
Eerst een training bezoeken kan ook, op dinsdag- of donderdagavond van 18.15 - 21.30 uur op Sportpark Ter Horst in Horst. Voor meer informatie: Anja Versleijen-Holtermans, secretariaat Oxalis, 077-3982378 of info@svoxalis.nl