Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat bestaat uit twee personen:
•Mirjam Craenmehr = wedstrijdsecretariaat senioren, midweek en recreanten
tel. 077-3988630 / mwpmcraenmehr1994@kpnmail.nl
•Miriam Boekesteijn = wedstrijdsecretariaat F t/m A jeugd
tel. 077-3987261 / a.boekesteijn@hetnet.nl

Het wedstrijdsecretariaat heeft o.a. als taak:
• contactpersoon bij het verplaatsen en afgelasten van wedstrijden

Het wedstrijdsecretariaat houdt contact met het bestuurslid Facilitaire Zaken (Annemie Cleven, accommodatie@svoxalis.nl en/of tel. 06-48180918) voor o.a. de accommodatie -en kleedkamerbezetting.

Wedstrijdformulieren
Tegenwoordig worden de uitslagen allemaal rechtstreeks in de Sportlink app verwerkt. De teams die in de regiocompetitie spelen en de recreanten, zorgen zelf voor verzending van het wedstrijdformulier naar het daarvoor bestemde adres, met een CC aan wedstrijdsecretaresse Miriam Boeksteijn en Karien Cleven – PR & Communicatie i.v.m. het vermelden van de uitslagen op website/krantjes/social media.

Verplaatsen van wedstrijden
Verplaatsen van wedstrijden gebeurt in overleg met het betreffende wedstrijdsecretariaat (Mirjam/Miriam) én met het bestuurslid Facilitaire Zaken (Annemie Cleven), waarbij de coach een voorsteldatum en -tijd noemt waarop de wedstrijd wel gespeeld kan worden.

Het team dat een wedstrijd wil verplaatsen neemt contact op met het wedstrijdsecretariaat (Mirjam/Miriam). Het wedstrijdsecretariaat stemt de voorgestelde datum en tijd af met het bestuurslid Facilitaire Zaken (Annemie Cleven), die de accommodatie- en kleedkamerbezetting regelt.
Het wedstrijdsecretariaat (Mirjam/Miriam) stemt de voorgestelde datum en tijd af met de tegenstander en regelt daarna de communicatie met het KNKV. Het wedstrijdsecretariaat zal bij verplaatsing ook de ingedeelde scheidsrechter op de hoogte stellen.

Het afgelasten van wedstrijden veld
Afgelasten van wedstrijden veldcompetitie is afhankelijk van de weersomstandigheden en conditie van het veld. De consul (Hegelsom) bekijkt het veld en zal indien nodig het veld afkeuren. De consul zal contact opnemen met het bestuurslid Facilitaire Zaken (Annemie Cleven) die daarna de teams, de ingedeelde scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat informeert. Het wedstrijdsecretariaat regelt de communicatie met het KNKV.

Indien het veld goed is, maar de weersomstandigheden zo slecht dat er niet gespeeld kan worden, kan i.o.m. het bestuurslid Facilitaire Zaken (Annemie Cleven) de wedstrijd afgelast worden. De tegenpartij en scheidsrechter zullen door het wedstrijdsecretariaat ingelicht worden. Dit moet minimaal 1 1/2 uur voor aanvang van de wedstrijd. De coach(es) licht(en) ook het eigen team in. De wedstrijdsecretaresse (Mirjam/Miriam) communiceert met KNKV.

Indien de tegenpartij de wedstrijd afgelast nemen zij contact op met het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat geeft dit door aan de coach van het betreffende team. De coach regelt de communicatie binnen het team.

Het afgelasten van wedstrijden zaal
Afgelasten van wedstrijden zaalcompetitie komt alleen voor indien de weersomstandigheden slecht zijn door gladheid/sneeuw en het niet verantwoord is de weg op te gaan. Er wordt ook altijd gelet op het advies van KNMI. Afgelasten van wedstrijden wegens weersomstandigheden gebeurt in overleg met het bestuurslid Facilitaire Zaken (Annemie Cleven).

Het wedstrijdsecretariaat sluit daarna alles kort met de tegenstanders, de scheidsrechter en betreffende coach(es) van het eigen team. De coach(es) licht(en) het team in.