Geld verdienen voor Oxalis: Tijdens de Rabo Fietsdag op 5 september 2015

Jul 05 2015
Nieuws >>

Geld verdienen voor onze club:
Tijdens de Rabo Fietsdag op 5 september 2015

Beste ouders en leden,

Speciaal voor haar leden organiseert Rabobank Horst Venray op 5 september 2015 de Rabo Fietsdag. Tijdens die dag kunnen leden van Rabobank Horst Venray geld bij elkaar fietsen voor een vereniging naar keuze.
SV Oxalis doet mee aan de Rabo Fietsdag.
We kunnen daarmee €400,- verdienen. Daarvoor zijn 25 fietsers nodig!
Die fietsers hoeven niet perse lid te zijn van onze vereniging, maar wel van Rabobank Horst Venray. Let op: 'lid zijn' is iets meer dan 'klant zijn'. Ben je wel klant, maar geen lid, dan kun je lid worden. Dat kan gemakkelijk via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

De Rabo Fietsdag wordt een leuke gezellige fietstocht door de omgeving van Horst en Venray. Elke vereniging die meedoet, fietst met maximaal 25 deelnemers een route van ongeveer 30 kilometer. Tijdens die route is er van alles te beleven.
De Rabo Fietsdag begint om 10.00 uur. Tussen 10.00 en 11.00 uur zullen alle verenigingen starten. Uiterlijk 16.00 uur moeten alle fietsers binnen zijn. Ervaring leert dat dat gemakkelijk lukt.

Oxalis zal de volgende route fietsen: Horst (Sportpark Wittenhorst)  – Veulen (Gemeenschapshuis de Hoefslag)  – Ysselsteyn (Tennispark) – Leunen (MFC De Baank) – Horst

Dus draag je onze club een warm hart toe? En wil je meefietsen?
Geef dit dan voor 27 juli aan ons door via een mail naar : oxalis.horstadmaas@knkv.nl
Uiterlijk 31 juli moeten we het aantal fietsers doorgeven voor de Fietsdag.
Controleer je wel even of je lid bent van Rabobank Horst Venray? Je kunt als klant van Rabobank Horst Venray het lidmaatschap ook aanvragen.

Verder zijn er nog mogelijkheden, om naast de bijdrage voor Oxalis, zelf nog iets leuks over te houden aan de fietsdag. Rabobank Horst Venray organiseert een Twitter- en Facebookactie tijdens de Rabo Fietsdag:
'Tweet een originele foto op 5 september met #rabofietsdag en maak kans op een prachtige Rabo fiets'. Volg @RaboHorstVenray voor alle nieuws rondom de Rabo fietsdag. Of plaats een originele foto op: www.facebook.com/rabofietsdag

Daarnaast is er voor SV Oxalis nog wat extra geld te verdienen.
Rabobank Horst Venray organiseert nog een actie tijdens de Rabo Fietsdag: 'Stap met jouw club in Rabobank sfeer op de fiets en maak kans op een verdubbeling van de financiële bijdrage'.
Wees creatief met bijvoorbeeld de Rabo kleuren (oranje, blauw, wit) of denk aan een aankleding in de vorm van bankproducten.
Dus heb je een idee laat het ons ook weten via oxalis.horstadmaas@knkv.nl
Alvast bedankt.
Graag tot ziens op de Rabo Fiets dag op zaterdag 5 september 2015.

Bestuur SV Oxalis

Laatst vernieuwd: Oct 05 2015 om 14:39