Horst aan de Maas Sportweek

Mar 27 2016
Nieuws >>

Van 16 tot en met 23 april organiseert Sport aan de Maas de Horst aan de Maas Sportweek. Een sportieve week voor inwoners uit Horst aan de Maas. Het doel van de Sportweek is om ‘sport en bewegen’ in de etalage te zetten en iedereen te laten ervaren dat sport en bewegen gezond is, maar vooral ook leuk is om (samen) te doen.

Ook dit jaar presenteren ze weer een veelzijdig programma waarin de Sportaanbieders van Horst aan de Maas worden verbonden met de segmenten Overheid, Zorg, Cultuur, Onderwijs en Bedrijfsleven. Diverse verenigingen stellen tijdens de sportweek hun accommodaties open om potentiele leden te laten kennis maken met de verschillende takken van sport. Ook zijn er allerlei interessante programma onderdelen waarbij verenigingen een belangrijke rol spelen.

Klik hier voor meer informatie
en een beknopte weergave van het beoogde programma van de Sportweek met als thema: Wie neem jij mee?

Enkele highlights:

• Zaterdag 16 april: Opening met PadXpressXL Festival voor jeugd (basisscholen) Horst aan de Maas

• Dinsdag 19 april: Theater voorstelling Wel Winnen he!
    Een door NOC*NSF en verschillende sportbonden geïnitieerde humoristische voorstelling, die in Nederland al door meer dan 100.000 bezoekers werd bezocht! De voorstelling is een absolute must voor iedere sportvrijwilliger in Horst aan de Maas! De voorstelling vindt plaats in het Gasthoes in Horst. Er zijn 300 plaatsen, vol is vol! Mede door een bijdrage van Sport aan de Maas betalen de bezoekers slechts €5,00 voor deze leuke theatershow. Plaatsen kunnen vanaf 23 maart 2016 worden gereserveerd via: www.welwinnenhe.nl

• Vrijdag 22 april Koningsspelen America
    De jeugd van de basisscholen neemt deel aan de Koningspelen, het Oranje festival voor het basisschoolonderwijs ter gelegenheid van de verjaardag van Koning Willem Alexander. In America wordt deze activiteit georganiseerd door de jeugdfanfare van Fanfare St. Cecilia, de tennisvereniging, voetbalclub AVV en SV Oxalis. De basisschooljeugd zal in de ochtend korfbalspelletjes doen.

• Zaterdag 23 april: Rundje Um Ut Hundje

Laatst vernieuwd: Mar 27 2016 om 20:07