Oxalis Aspiranten C1 zaalkampioen

Mar 01 2015
Nieuws >>

De Aspiranten C1 van SV Oxalis werden afgelopen zaterdag zaalkampioen. Ze wonnen met 7-5 van de Korfrakkers C3 uit Erp. Oxalis begon goed aan de wedstrijd en liep het eerste kwartier uit naar een 3-0 voorsprong. De teams waren echter aan elkaar gewaagd. Een doelpunt van Korfrakkers kon dan ook niet uitblijven. De ruststand was 4-1.
De 2e helft hadden de Oxalis meiden het lastiger. Ze scoorden wel nog de 5-1, maar daarna was het de beurt aan Korfrakkers. Korfrakkers maakte de vele kansen nu wel af en kwam heel dichtbij. Met nog een paar minuten op de klok slonk de voorsprong van Oxalis tot één doelpunt, 6-5. De meiden bleven er echter hard voor werken. Uiteindelijk scoorden ze nog 1x en werd de eindstand 7-5. Ondanks dat Korfrakkers nog 2 wedstrijden moet spelen, is Oxalis C1 niet meer in te halen en mogen ze zich dus zaalkampioen noemen.

Aspiranten C1

Laatst vernieuwd: Mar 08 2015 om 13:36