Oxalis doet mee met Clubspaaractie Jan Linders Horst

Sep 13 2015
Nieuws >>

Oxalis is dit jaar, samen met drie andere verenigingen, ingeloot voor de Jan Linders Clubspaaractie in Horst. Wanneer je boodschappen doet bij Jan Linders krijg je per 10 euro een muntje die je in de koker van  je favoriete vereniging doet, natuurlijk Oxalis.  Oxalis deelt ook kleurplaten uit tijdens trainingen die ingekleurd en ingeleverd kunnen worden bij Jan Linders voor 3 muntjes voor in de kokers. Uiteindelijk zijn de muntjes geld waard voor de club. Hoe meer muntjes, hoe meer centjes om onze clubkas te spekken. Doe daarom allemaal boodschappen bij Jan Linders Horst tussen 14 september en 10 oktober en doneer de munten aan SV Oxalis.

SELFIE ACTIE met leuke prijs:
Gedurende de actieperiode heeft Oxalis ook een eigen Facebookactie. Wat moet je hiervoor doen?
Maak een selfie waarin jij laat zien dat jij SV Oxalis de muntjes van de Jan Linders gunt.
(bijvoorbeeld een foto van een muntje, de kleurplaat, de boodschappen etc. etc.)
Like onze facebookpagina (https://www.facebook.com/OxalisHorst) en plaats daarna je foto op deze pagina.
Degene met de leukste foto wint een mooie prijs: een waardebon van Jan Linders.

Laatst vernieuwd: Oct 05 2015 om 14:38