Oxalis verlengt contract met Wendy Theelen

Feb 12 2017
Nieuws >>
Wendy Theelen zal ook in het seizoen 2017-2018 hoofdtrainster en –coach zijn van SV Oxalis!
Na enige jaren jeugdtrainster en -coach te zijn geweest binnen Erica en Oxalis, waarbij ze de nodige kampioenschappen met jeugdteams behaalde, ging ze dit seizoen aan de slag met de Senioren 1 en 2. En niet onverdienstelijk. Wendy behaalde met de Senioren 1 zondag 12 februari het zaalkampioenschap in de 1e klasse. Maar ook de Senioren 2 zijn nog in de race om het kampioenschap in de 2e klasse. En ook in de veldcompetitie zijn beide teams nog kansrijk voor het kampioenschap.

Wendy haar ambitie is om met de Senioren 1 een stabiele overgangsklasser te worden die uiteindelijk nog verder kan groeien. Daar heeft ze dit jaar al een stap in de goede richting voor gezet. Dat komt mede door haar trainingsvormen. Wendy zorgt met een combinatie van goede techniektrainingen, videoanalyses en wekelijkse krachttraining door een fysiotherapeut dat de dames groeien. Dat is dit seizoen ook te zien aan het scorend vermogen, een gemiddelde van 15 doelpunten per wedstrijd. Ook fysiek, mentaal en verdedigend gaan de dames vooruit. En nieuwe zaken zoals de schotklok worden ook al uitgeprobeerd.

Wendy is als speelster jaren op het hoogste niveau actief geweest bij Swift uit Velden en ze heeft 2 jaar gemengd korfbal gespeeld bij PSV Eindhoven. Ze weet als geen ander wat er bij komt kijken om in de hoogste klasses mee te draaien. SV Oxalis is blij dat Wendy Theelen ook volgend seizoen aan de vereniging verbonden zal zijn.

Laatst vernieuwd: Feb 12 2017 om 22:08