Oxalis zet zich in voor het goede doel en doneert ruim 250 euro!

Apr 17 2016
Nieuws >>
Peter Hermans, eigenaar van kinderdagverblijf Monki in America en sponsor van onze pupillen E2 en F1 organiseerde 2 april een spinningmarathon om geld op te halen voor twee goede doelen: KWF en het Toon Hermans Huis Venlo. Peter gaat nl. eind augustus de Mont Ventoux in Frankrijk beklimmen voor deze goede doelen. SV Oxalis steunt dit initiatief van onze gewaardeerde sponsor van harte en enkele leden hebben dan ook meegedaan aan deze spinningmarathon in ruil voor een donatie. Maar daarnaast zijn er spontaan vanuit diverse teams acties ontstaan.

Zo hebben de Pupillen E2 tijdens hun wedstrijd op 9 april met het spelletje dobbelsteendoelen geld ingezameld. Na elk doelpunt mochten de meiden met de dobbelsteen gooien. O.b.v. het aantal gegooide ogen doneerden de meiden ieder een klein geldbedrag uit hun spaarpot aan het goede doel. Dit bedrag was in totaal 55 euro! De vader van Bo, Pieter Coumans, eigenaar van PCA uit Horst, deed hier vanuit zijn bedrijf spontaan nogmaals 100 euro bij. Een geweldig mooie geste. Vorige week werd de "cheque" door de Pupillen E2 en Pieter Coumans van PCA aan Peter Hermans overhandigd.

Ook hebben de Senioren 1 en 2 tijdens hun wedstrijden op zondag 10 april tegen een kleine vergoeding koffie, thee en een kleine versnapering verkocht. Dit heeft € 90 euro opgeleverd voor het goede doel! De dames zullen de komende thuiswedstrijden ook koffie en thee schenken. De gehele opbrengst gaat uiteindelijk naar de goede doelen van Peter Hermans.

Laatst vernieuwd: Apr 17 2016 om 20:31