Rabobank Clubkas Actie: Ondersteun je club en stem op SV Oxalis

Oct 02 2016
Nieuws >>

Met ingang van het seizoen 2017/2018 zullen korfbalvereniging SV Oxalis en VV Hegelsom samen Sportpark Wienus in Hegelsom bespelen. Om dit mogelijk te maken moet het nodige uitgebreid en verbouwd worden. Denk bijvoorbeeld aan speelvelden, kleedlokalen en bergruimte, maar ook aan kantine en vergaderruimte. Om een plezierige en gezonde sportbeleving van honderden dames, heren, meisjes en jongens uit Hegelsom, Horst, Meterik en America te verwezenlijken, doet SV Oxalis samen met VV Hegelsom dit jaar mee aan de Rabo Clubkas Actie. Steun ons door uw stem uit te brengen op SV Oxalis en VV Hegelsom! Stemmen kan via: https://www.mijnbankenik.nl/horstvenray/clubkascampagne

Alle Rabobankleden ontvangen rond 4 oktober per e-mail of post een persoonlijke stemkaart. Met een unieke code vermeldt op deze stemkaart kunnen zij vervolgens van dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober online stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarvan hij of zij maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mag uitbrengen. Het is overigens niet verplicht alle stemmen uit te brengen. Iedere stem levert een bedrag op voor de club.

Let op: Stemmen is voorbehouden aan Rabobankleden die vóór 15 augustus lid zijn van Rabobank Horst Venray. Klant zijn bij de Rabobank betekent niet automatisch dat zij ook lid zijn. Als je twijfelt of je lid bent, dan kun je dit nakijken van RABO Internetbankieren ( Uw gegevens).

Laatst vernieuwd: Oct 09 2016 om 09:47