Sponsor Monki kinderdagverblijf fietst “van America naar de Mont Ventoux”‏‏

Mar 21 2016
Nieuws >>
Peter Hermans, eigenaar van Kinderdagverblijf Monki uit America en sponsor van onze Pupillen F gaat eind augustus/begin september de Mont Ventoux in Frankrijk beklimmen voor het goede doel. Als sponsor van SV Oxalis heeft hij ons benaderd om zijn actie “van America naar de Mont Ventoux” (Frankrijk) onder de aandacht te brengen bij onze leden, vrijwilligers en ouders.
Als bestuur steunen wij dit initiatief van harte omdat wij van mening zijn dat we hiermee iets terug kunnen doen voor onze gewaardeerde sponsor.

Op zaterdag 2 april organiseert Peter in samenwerking met FITKLUB in Horst een spinningmarathon waar hij samen met ons en andere geïnteresseerden naar de top van de Mont Ventoux wil fietsen! (virtueel scherm, extra presentatie scherm, muziek).
Klik hier om meer te lezen over de actie.

We willen jullie als leden, als team, als vrijwilligers en/of als ouders oproepen om hieraan mee te doen en namens Oxalis mee te fietsen. Peter Hermans zal ons dan ook in zijn presentatie vermelden met logo als deelnemende club.
De minimale kosten zijn € 5,00 p.p., maar je mag ook meer doneren. De bijdrage gaat volledig naar het goede doel. Te weten KWF (60%) en Toon Hermans Huis Venlo (40%).

Iedereen kan meedoen. Wel of geen lid!
Plezier en bewegen staat voorop tijdens de actie.
Lekker meefietsen voor de lol of enkele spinning oefeningen meedoen.
Rustig, fanatiek of iets daar tussen in. Samen bedwingen we de berg in de strijd tegen kanker!
Je kunt je ZELF opgeven aan de balie bij FITKLUB of bel: 077-3743718.
Of mail naar americamontventoux@outlook.com

Vermeldt er dan ook eventjes bij dat je mee fietst namens SV Oxalis.

Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Oxalis