Sponsoractie 10 x 10 x 10 sponsoractie PLUS

Nov 28 2016
Nieuws >>
I.v.m. het 10-jarig bestaan in januari 2017 van PLUS Lucassen in Horst organiseren zij van 4 december 2016 t/m 11 februari 2017 een spaaractie waar SV Oxalis ook aan deelneemt. Met deze actie kunnen we een mooi bedrag voor onze clubkas verdienen, maar hiervoor hebben we jullie hulp nodig.

De actie:
Het idee achter de actie is heel simpel. In de periode van 4 december 2016 t/m 11 februari 2017 ontvang je bij elke 5
euro aan boodschappen 1 sponsorzegel
. Ook zijn er elke week verschillende actie artikelen waarbij je 1 extra
sponsorzegel ontvangt. Bij betalen per pin krijg je ook een extra zegel. In de jubileumweek in januari krijg je dubbele
zegels. Geen zegels bij statiegeld, tabak, babyvoeding, postzegels en bij de bakker in de Plus, wel bij bloemenwinkeltje
in de Plus.

De aanpak:
Natuurlijk willen wij als SV Oxalis zo veel mogelijk sponsorzegels bij elkaar verzamelen. Wij vragen jullie dan ook om flink met ons mee te sparen en familie en vrienden te vragen hetzelfde te doen. Leden kunnen de losse zegels wekelijks inleveren bij Yvonne Swinkels, Roothweg 14 in Meterik of in onze verzamelbox in de Kruisweide. Yvonne verzamelt de sponsorzegels en deze worden vervolgens op een spaarkaart van 40 geplakt (want: alleen volle spaarkaarten hebben waarde). De waarde van 1 sponsorzegel is 5 cent, dus 40 zegels maakt al snel 2 euro. Yvonne levert dan wekelijks de volle spaarkaarten in bij Plus Lucassen zodat er een tussenstand bijgehouden kan worden in de winkel.

Winactie Oxalisteams:
Doe je de zegels in een envelop met daarop de naam van je team, dan maakt je team ook nog kans op een prijs. Het team dat de meeste zegels inlevert (omgerekend naar teamgrootte) ontvangt 15% van het totale bedrag dat uitgekeerd wordt aan onze vereniging, om te besteden aan een leuke teamactiviteit. Dus hoe meer zegels je spaart, hoe meer kans je maakt op deze prijs.
Succes met sparen en alvast bedankt voor jullie hulp.

Laatst vernieuwd: Dec 05 2016 om 13:20