Wendy Theelen vanaf seizoen 2016-2017 nieuwe trainster/coach Senioren Oxalis

Feb 03 2016
Nieuws >>

Wendy Theelen vanaf seizoen 2016-2017 nieuwe trainster/coach Senioren Oxalis

Wendy Theelen zal met ingang van het seizoen 2016-2017 de nieuwe trainster/coach zijn van de Senioren 1 en 2 van SV Oxalis. Ze volgt hiermee Bart van der Burgt op die na 3 seizoenen, in goed overleg, afscheid neemt. Wendy haar ambitie is om met de Senioren 1 een stabiele overgangsklasser te worden die uiteindelijk nog verder kan groeien.

Bart van der Burgt startte in het seizoen 2013-2014, voorafgaand aan de fusie. Binnen één seizoen had hij met dames afkomstig van 4 verschillende verenigingen een hecht team gesmeed dat direct meespeelde om het kampioenschap. Dat resulteerde in het eerste seizoen in het behalen van het zaalkampioenschap en promovatie met de Senioren 1 naar de overgangsklasse. Helaas bleek dat het seizoen erop nog iets te hoog gegrepen en spelen de dames nu op het veld en in de zaal 1e klasse, waar ze een stabiele factor zijn geworden. We danken Bart voor zijn inzet en betrokkenheid en wensen hem veel succes in de toekomst.

Met Wendy Theelen heeft Oxalis een trainster/coach in huis die al enkele jaren actief is binnen de vereniging als trainster/coach van de Junioren A1. Wendy was voor de fusie al enige jaren jeugdtrainster en -coach bij Erica uit America en behaalde de nodige kampioenschappen met deze dames van de huidige Junioren A1. Ze zal nu voor het eerst leiding geven aan een Senioren groep. Wendy is als speelster jaren op het hoogste niveau actief geweest bij Swift uit Velden en ze heeft 2 jaar gemengd korfbal gespeeld bij PSV Eindhoven. Ze weet als geen ander wat er bij komt kijken om in de hoogste klasses mee te draaien.

Laatst vernieuwd: Feb 03 2016 om 19:18