Oxalis pakt winst in moeizame wedstrijd

Zondag 22 september speelde Oxalis tegen Corridor, een bekende tegenstander van de zaal. Na verlies en gelijkspel het afgelopen seizoen, was Oxalis er deze keer op gebrand te winnen.

Na veel gemiste kansen maakte Oxalis na vijf minuten de openingstreffer. Corridor had hier echter een goed antwoord op en scoorde de 1-1 en 1-2. Binnen een minuut stond er weer 2-2 op het scorebord. Dit ging vervolgens gelijk op, totdat Oxalis acht minuten voor rust wist uit te lopen. Met een stand van 8-4 gingen de dames de rust in.

In de rust gaf trainer/ coach Jan Wielink aan dat de dames de duels niet moesten schuwen. Ze moesten feller zijn en de bal goed opbrengen. Na rust scoorden de ploegen om en om doelpunten waardoor Oxalis haar voorsprong bleef behouden. Toch wist Corridor het verschil terug te brengen tot drie. Uiteindelijk hield Oxalis het hoofd koel waardoor de wedstrijd eindigde met een 13-9 overwinning.