Oxalis verliest van koploper

Zondag 6 oktober stond een lastige wedstrijd tegen koploper SVOC’01 in Oirlo op de planning. Oxalis speelde een wisselvallige 1e helft en kwam op voorsprong. Maar ze maakten te veel fouten waardoor SVOC’01 in de 2e helft ver uitliep.

In het regenachtige weer stond er al snel 3-0 op het scorebord in het voordeel van SVOC. De dames van Oxalis bleven echter positief en kwamen al snel terug tot 3-3. Vervolgens pakten ze zelfs een voorsprong van 3-6. Er werd echter niet goed gecommuniceerd waardoor SVOC terugkwam tot de 6-6. Uiteindelijk gingen de dames met een stand van 7-6 de rust in.
Trainer/ coach Jan Wielink gaf in de rust aan dat Oxalis de slordigheden eruit moest halen. Er werden te veel fouten gemaakt waardoor SVOC terug in de wedstrijd kon komen.
Vol goede moed begonnen de dames van Oxalis aan de 2e helft. Toch was het SVOC die al snel de korf wist te vinden en de voorsprong verder uitbreidde. Na 5 minuten in de 2e helft was SVOC al uitgelopen naar 10-6. Oxalis had in de tweede helft veel moeite om de juiste kansen te vinden en uit te spelen. Dit resulteerde uiteindelijk in een eindstand van 12-7.

Volgende week speelt Oxalis 1 tegen DSV 1 om 12.30 uur op Sportpark Wienus in Hegelsom.