Oxalis mist felheid en verliest

Zondag 1 december speelde Oxalis tegen ODIO 1. De dames uit Horst aan de Maas reisden af naar Millingen aan de Rijn en begonnen met vertrouwen aan de wedstrijd. Winnen was het doel.

ODIO begon meteen goed aan de wedstrijd en wist al snel een kleine voorsprong op te bouwen. Na 6 minuten spelen stond er 2-0 op het scorebord. Oxalis scoorde ook in de eerste helft en wist zo nog de aansluiting te houden. ODIO ging echter met een kleine voorsprong van 5-3 de rust in.
Trainer/coach Jan Wielink gaf aan dat Oxalis aanvallend rustig de kansen moest zoeken en goed met elkaar moest blijven communiceren.
In de tweede helft bleef het lastig voor Oxalis om bij te komen. De dames konden nog wel een aantal keren scoren, maar waren niet fel genoeg gedurende de wedstrijd. Zo wist ODIO de voorsprong steeds verder uit te breiden en dit resulteerde in een eindstand van 16-7.