Oxalis boekt ruime overwinning

Zondag 8 december stond voor Oxalis de derde wedstrijd in de zaalcompetitie op het programma. Klick ’15 1 uit Wilbertoord was de tegenstander. Na twee verloren wedstrijden was Oxalis erop gebrand om te winnen.

Oxalis begon goed aan de wedstrijd, waardoor er al snel 2-0 op het scorebord stond. Klick ’15 kreeg geen ruimte om langszij te komen. Oxalis liep binnen acht minuten van een 2-3 voorsprong uit naar een 2-8 voorsprong. Tot aan de rust werd er aan beide kanten gescoord waardoor er bij het fluitsignaal een stand van 5-10 op het scorebord stond.
In de rust gaf trainer/coach Jan Wielink aan dat de dames van Oxalis duidelijk moesten zijn in de organisatie.
Na rust gaven de dames uit Horst aan de Maas Klick ’15 1 kort de kans om dichterbij te komen. Klick ’15 1 bleef scoren en kwam terug tot 9-12. In de time-out die volgde, werd Oxalis even wakker geschud door trainer/ coach Jan Wielink. In het vervolg van de wedstrijd pakte Oxalis echt door en volgden de doelpunten snel na elkaar. Oxalis liep ver weg en dit resulteerde in een ruime overwinning van 11-21.

Volgende week speelt Oxalis 1 om 13.30 thuis tegen Celeritas (S)/ Avanti (S) 1.