Oxalis wint van JES

Zondag 19 januari speelde Oxalis 1 thuis tegen JES 1. JES had nog niks gewonnen en dat wilden de dames van Oxalis graag zo houden. Oxalis wist de eerste helft op voorsprong te komen. De dames lieten deze voorsprong van twee doelpunten de gehele wedstrijd niet meer los.

Oxalis begon sterk aan de wedstrijd en scoorde in de eerste aanval direct een doelpunt. JES had daar echter meteen een antwoord op en trok de stand gelijk tot 1-1. Hierna ging de wedstrijd gelijk op. Uiteindelijk wist Oxalis net voor rust uit te lopen tot 6-4.
In de rust gaf trainer/coach Jan Wielink aan dat de dames van Oxalis feller de duels aan moesten gaan en dat ze de kansen goed moesten blijven zoeken.
Na rust bleef het spel gelijk opgaan tussen beide ploegen. Maar Oxalis kon de voorsprong van twee punten vasthouden die voor de rust was gepakt. Op het einde was het nog even spannend, maar de meiden van Oxalis bleven koel en schoten er vlak voor tijd de verlossende 14-11 in.

Volgende week speelt Oxalis 1 om 17.50 uur tegen SVOC’01 1 in Venray.