Oxalis teleurgesteld na gelijkspel

Zondag 16 februari stond een spannende wedstrijd voor Oxalis op het programma. De tegenstander was Klick’15 uit Wilbertoord, dat op de ranglijst net onder Oxalis staat. De dames van Oxalis waren erop gebrand om te winnen. Maar het werd een teleurstellende wedstrijd voor Oxalis.

Oxalis opende direct de score in de eerste aanval. Ook de 2-0 werd snel gemaakt. Klick’15 had hier direct antwoord op en scoorde de 2-1 waarna ook de aansluitingstreffer gevonden werd. Oxalis had moeite met het vinden van de korf, waardoor Klick’15 uit wist te lopen tot een 2-5 voorsprong. Maar Oxalis bleef doorgaan en kansen zoeken. De dames zorgden er vlak voor rust voor dat de stand teruggebracht werd naar 4-5.

In de rust werd aangegeven dat Oxalis verdedigend feller moest zijn. Aanvallend moest meer worden uitgegaan van het schot.

Na rust ging de wedstrijd gelijk op. Oxalis kreeg meer kansen, echter de doelpunten vielen niet. Dit zorgde twaalf minuten voor het einde voor een stand van 9-9. Met nog drie minuten op de klok werd toch de 10-9 binnen geschoten door Oxalis. De dames bleven rustig aanvallen om zo de wedstrijd naar hun hand te zetten. Helaas wist Klick’15 tien seconden voor tijd een geluk schot te scoren. Dit resulteerde in een teleurstellend gelijkspel van 10-10.

Op 8 maart speelt Oxalis 1 tegen Celeritas/ Avanti 1 om 15.50 uur in Schijndel.