Corona Maatregelen

SV Oxalis Algemeen Nieuws

Ook SV Oxalis volgt het besluit van NOC*NSF, overheid en RIVM van 15 maart j.l. dat sportclubs alle faciliteiten moeten sluiten tot 6 april vanwege de uitbraak van het coronavirus. Al eerder had het KNKV op advies van NOC*NSF besloten om alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten.

Concreet betekent dit voor SV Oxalis dat alle wedstrijden, trainingen en geplande activiteiten tot 6 april worden afgelast.
Voor de activiteiten die niet doorgaan wordt op een later moment een nieuwe datum gepland.
Activiteiten die NIET doorgaan zijn de DoeDag 28/03, kadervergadering (30/3) en de bloemenacties in Hegelsom (6/4) en America (8/4). Het schoolkorfbal op 15/4 wordt ook afgelast.

Voor de situatie na 6 april over o.a. de competitie volgt het KNKV de verdere ontwikkelingen van de overheid, RIVM en NOC*NSF.
SV Oxalis volgt deze richtlijnen van het KNKV op.

Update: voor nieuwe ontwikkelingen vanuit KNKV m.b.t. competitie en hervatting trainingen zie ook: https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

Voor vragen kan men contact opnemen met een bestuurslid van SV Oxalis.