Opstart Jeugdtrainingen

SV Oxalis Algemeen Nieuws

De regering heeft bekendgemaakt dat sporten voor kinderen weer (binnen gestelde kaders) toegestaan wordt. Bij SV Oxalis hebben we, samen met de Gemeente Horst aan de Maas en een vertegenwoordiging van andere sportverenigingen, besproken hoe we het korfballen voor onze jeugdleden weer mogelijk kunnen maken.
Vanuit dit overleg zijn uniforme richtlijnen opgesteld die zullen gelden voor alle buitensportverenigingen in de gemeente Horst aan de Maas. Binnen deze richtlijnen is er ruimte voor invulling per sporttak en sportvereniging.

Als SV Oxalis hebben wij hierop het volgende besloten:

• Vanaf 4 mei willen we weer trainingen aanbieden voor kinderen t/m 18 jaar.
  • De trainingen vinden plaats op vaste tijdstippen en in kleine groepen.
    Buiten deze tijden is het sportpark gesloten.
    • Maandag 18:00-19:00        E1 + E2 jeugd
    • Maandag 19:00-20:00        D1 jeugd
    • Dinsdag   19:00-20:00        A1 jeugd
    • Dinsdag   19:00-20:00        B1 jeugd
    • Woensdag   17:15-18:15    F1 + F2 jeugd
    • Donderdag 19:00-20:00     C1 + C2 jeugd
    • Zaterdag     10:00-11:00     Kangoeroes (niet wekelijks, data nog te bepalen)
  • Ouders, vrienden en overige familieleden zijn niet toegestaan op het sportpark. Op de parkeerplaats wordt een ‘Kiss & Ride’ zone ingericht. Kinderen worden bij de poort ontvangen en begeleid door de coördinerend begeleider (CoCo).
  • Bij betreden van het sportpark en het verlaten van het sportveld moet iedereen zijn of haar handen ontsmetten.
  • De kantine en kleedlokalen blijven gesloten.
  • Het sportpark wordt voorzien van looproutes die gevolgd moeten worden.

Hierbij ook toegevoegd de plattegrond/route-indeling van Sportpark Wienus en het Corona protocol voor ouders, sporters/jeugdleden, trainers en CoCo’s. Lees dit goed door!

We blijven in overleg met de gemeente en overige verenigingen om te kijken of alles goed werkt. Als er redenen zijn om zaken te wijzigen, dan melden we dit via de bekende kanalen.
We zijn blij dat we voor de jeugdleden weer trainingen kunnen aanbieden.

Voor vragen kun je terecht bij:
Marieke van Asten – voorzitter – 0629534340
Chantal van den Homberg – secretariaat – 0651294103