Corona Update

SV Oxalis Algemeen Nieuws

Vanaf 14 oktober 22.00 uur gelden er extra maatregelen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen ook onze vereniging. Wedstrijden zijn helaas niet meer toegestaan, waardoor de competitie voorlopig is stilgelegd. Oxalis zal de trainingen zoveel mogelijk laten doorgaan.

Voor iedereen geldt:
• Kleedkamers en kantine zijn gesloten
• Toeschouwers zijn niet toegestaan op het sportpark. Na afloop van de training dient de sporter de sportaccommodatie zo snel mogelijk te verlaten.
• Elke sporter mag een eigen keuze maken om wel of niet te trainen, niemand kan verplicht worden.
Voor teams in de A-jeugd en jonger geldt:
• Qua trainingen zijn er geen beperkingen
• Onderlinge wedstrijden binnen de vereniging zijn toegestaan
• Gezondheidscheck voorafgaand aan de training
Voor teams Senioren, Midweek, Recreanten en KombiFit geldt:
• Per 200 m2 mag er door 4 spelers getraind worden
• Er mogen maximaal 30 personen tegelijkertijd aan het trainen zijn
• Elke sporter en trainer houdt – ook tijdens de training – 1,5 meter afstand t.o.v. elke medesporter
• De viertallen mogen gedurende de trainingen niet wisselen
• Onderlinge wedstrijdjes zijn niet toegestaan
• Op één korfbalveld zijn maximaal vier trainers aanwezig
• Gezondheidscheck voorafgaand aan de training

Het belangrijkste is dat er gesport kan blijven worden, we hopen dat als iedereen zich aan de nieuwe maatregelen houdt, de sportparken en kantines binnenkort weer veilig open kunnen gaan voor publiek en de competitie hervat kan worden.
Zie voor alle Corona richtlijnen onze Corona pagina.