Trainingstijden zaal

SV Oxalis Algemeen Nieuws

Het is gelukt om de planning van de zaaltrainingen in overleg met de gemeente en andere gebruikers van Sporthal De Kruisweide zo te maken dat de jeugdteams binnen mogen gaan trainen.
Daar zijn we erg blij mee! Elk team kan 1x per week trainen. De trainingen starten vanaf 9 november.

Daarnaast volgen we de Corona richtlijnen en aanvullende maatregelen die gelden vanuit RIVM, NOC*NSF, KNKV en gemeente.
Dat betekent dat kleedlokalen en douches zijn gesloten. Kleedlokalen mogen enkel gebruikt worden om de schoenen te wisselen, niet voor omkleden. Buitenschoenen, jassen, sjaal etc. moeten in een tas gedaan worden en vervolgens meegenomen worden naar de sportzaal. Er gelden looproutes in de zaal.
Publiek en ouders zijn tijdens de trainingen niet toegestaan.
De jongste jeugd wordt bij de ingang van De Kruisweide opgevangen door de trainster.

De trainingstijden zijn als volgt:
Maandag            17.00-18.00 uur               Pupillen F1, F2 en D1
Dinsdag               17.45-19.00 uur               Aspiranten C1
Dinsdag               19.00-20.00 uur               Aspiranten B1
Dinsdag               20.00-21.00 uur               Junioren A1 en A2
Zaterdag             09.45-11.15 uur               Aspiranten C2, Pupillen E1
Zaterdag             10.00-11.00 uur               KangoeroeKlup (1x per 2 weken)
De Senioren, Midweek en Recreanten hebben de mogelijkheid om buiten in tweetallen op ons kunstgrasveld op Sportpark Wienus te blijven trainen.

Voorlopig worden er geen wedstrijden gespeeld. Zodra dit weer mag, communiceren we hierover.
Tijdens de kerstvakantie (week 52 en 53) zal er niet getraind worden.
Zie ook de website van het KNKV met het laatste nieuws – FAQCorona:https://www.knkv.nl/faqcorona