Oxalis deelt de punten in een gelijkspel

SV Oxalis Wedstrijdverslagen

Vandaag reisde de dames van Oxalis af naar Schijndel voor de wedstrijd tegen VMS. Zeker geen onbekende ploeg Oxalis en een ploeg die Oxalis zeker niet moet onderschatten.

Oxalis opende de wedstrijd en kwam al snel op een 0-2 voorsprong. Hier hadden de dames van VMS antwoord op en trokken de stand gelijk naar een 2-2. Het bleef de eerste helft zo goed als gelijk; scoorde Oxalis, dan scoorde VMS erna. Hierdoor bleef het erg spannend. Oxalis gaf weinig ruimte in de verdediging waardoor VMS bijna niet tot scoren kwam. Aanvallend hadden de dames het moeilijker, er werden mooie kansen gecreëerd maar deze werden niet afgemaakt.

In de rust werd dan ook aangegeven dat de kansen moesten worden afgerond en het vertrouwen erin blijven behouden. Verdedigend ging het prima en dit moesten de dames doorzetten.

Ook in de tweede helft bleef het gelijk tussen de twee teams. Oxalis wist het gat tussen de twee partijen niet groter te maken waardoor het spannend bleef. Er werden opnieuw mooie kansen gecreëerd, maar deze kansen werden niet beloond. Dit zorgde ervoor dat de wedstrijd eindigde in een 11-11. Beide teams delen de punten.

De eerst volgende wedstrijd wordt op 14 januari 2024 uit tegen DES gespeeld om 13.00u.