Even voorstellen..

SV Oxalis Algemeen Nieuws

Mijn naam is Jacqueline Huijs en ik ben VertrouwensContactPersoon binnen korfbalclub OXALIS.
Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. De VCP fungeert als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag. Ze bieden een luisterend oor, geven raad  en verwijzen door voor geschikte hulp. Daarnaast adviseren en stimuleren ze de vereniging of bond om preventieve maatregelen te nemen.

Ik ben woonachtig in Hegelsom en in het dagelijks leven ben ik in eerste instantie moeder, schoonmoeder en oma.

Daarnaast vul ik mijn dagen in mijn praktijk voor PsychoSociale Therapie, ook in Hegelsom.
Mijn sportieve activiteiten begonnen decennia geleden bij Korfbalclub De Merels uit Melderslo en ik ben dus bekend met het spelletje en de wereld er omheen.  Nadat ik enkele jaren geleden ook bij SV Hegelsom als VCP ben aangesteld was het maar een kleine stap, gezien het gezamenlijke thuishonk, om ook JA te zeggen tegen SV Oxalis op de vraag of ik die functie ook daar wilde accepteren.

Heb je te maken met of een vraag over Grensoverschrijdend gedrag, twijfel je of wil je gewoon een luisterend oor, neem contact met me op via mail of telefoon, en we gaan met elkaar in gesprek.