Oxalis wint met solide spel

SV Oxalis Wedstrijdverslagen

Op zondag 20 januari reisden de dames van Oxalis af naar Son en Breugel voor de wedstrijd tegen Corridor 1. Na het verlies tegen de koploper vorige week, was Oxalis ervan overtuigd om de punten mee naar huis te nemen!

Oxalis begon vrij slap aan de wedstrijd, maar gelukkig werden de kansen wel goed afgemaakt door de dames. Zo kwamen ze na 7 minuten al op een voorsprong van 0-3. Oxalis wist het bij de dames van Corridor goed dicht te houden en ze kregen weinig kansen. Zo stond er een ruststand van 3-10 op het scorebord. In de rust gaf trainer/coach Jan Wielink aan dat het belangrijk was om de rust te bewaren en de kansen goed te blijven zoeken. Corridor ging er na de rust fel tegenaan en in de verdediging zaten ze er heel dicht op. Hierdoor werd het lastig voor Oxalis om de goede kansen te zoeken. Uiteindelijk wist Corridor nog een aantal keer de korf te vinden, maar gelukkig wist Oxalis wel de voorsprong uit te breiden. Dit leverde een eindstand op van 7-16.

Volgende week speelt Oxalis thuis om 13.30 uur tegen Odisco 1 in de Kruisweide in Sevenum met het doel om de volgende punten te scoren!