Clubkleding

SV Oxalis heeft een eigen kledinglijn van het merk Erima o.a. bestaande uit de rok, sokken, trainingspak, inspeelshirt en sporttas. Op het trainingsjack, shirt en tas staan op de (voor)zijde het Oxalis logo. Op het shirt kun je op de achterzijde je naam laten bedrukken.
We werken hierbij samen met Teamsport24 (onderdeel van Sport Brands United BV) in Bergen. De kleding is te bestellen op de shop-in-shop pagina van Oxalis.  Leden ontvangen een aantrekkelijke korting van 15% op de adviesverkoopprijs van de clubkleding.
10% van de online verkoop door de leden, gaat weer rechtstreeks terug naar de club.

Klik op onderstaande afbeelding om rechtstreeks naar de webshop te gaan:

Bestellingen worden via Post NL/DHL thuis of op het opgegeven adres afgeleverd. De verzendkosten bedragen € 4,99 per bestelling. Bestellingen boven € 75,- worden gratis geleverd.
1 keer per seizoen organiseert Oxalis een clubdag waarbij de kleding uit de kledinglijn op één gezamenlijk moment gepast en besteld kan worden.

Mocht een team in 1x gezamenlijk kleding willen aanschaffen of heb je een kledingsponsor, neem dan contact op met het bestuurslid Facilitaire Zaken: Annemie Cleven (accommodatie@svoxalis.nl), zodat dit in goede banen geleid kan worden middels een bestelformulier.