Vriendenloterij

Steun SV Oxalis door mee te spelen  met de VriendenLoterij!
Als je meespeelt met de VriendenLoterij gaat de helft van je lotprijs direct naar onze clubkas en maak jij als deelnemer maandelijks kans op mooie prijzen! Een win-win situatie dus! Meedoen?

https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm > en kies voor ik steun een club of stichting naar keuze en zoek op Horst of SV Oxalis

De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Sinds 1998 is ruim € 907 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 47 goede doelen, waaronder KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport en Jantje Beton.

Een lot kost € 14,00 per trekking. De helft van de lotprijs gaat naar 47 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Met je lot(en) maak je elke trekking kans op prachtige prijzen! Er zijn 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. De uitslagen worden op de 9e dag van de maand na de trekking bekendgemaakt. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel of (sport)club/vereniging je meespeelt. Van je lot gaat dan de helft direct naar dit doel. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. De goede doelen én de deelnemers.

De extra’s:
– Als deelnemer spaar je iedere trekking automatisch VriendenPunten. Met deze VriendenPunten maak je kans op extra geldprijzen tot € 460.000,-.
– Deelname aan de VriendenLoterij Voordeelshop, een webshop waar je A-merken vindt voor vriendenprijzen, met kortingen tot wel 70%.
– VriendenPrijzen voor jou én je vrienden! Als deelnemer maak je elke maand weer kans op unieke belevenissen samen met je vrienden. Via de VriendenLoterij App of Mijn VriendenLoterij kun je gratis kans maken op deze prijs!
– Als deelnemer van de VriendenLoterij speel je ook automatisch elke week mee met het extra spel: Bingo. Hiermee maak je elke week kans op fantastische Bingoprijzen zoals geldprijzen, dagjes uit en cadeaubonnen.