TeamNL spelers op bezoek bij SV Oxalis

SV Oxalis Kampioenschappen

Dinsdag 22 augustus waren 2 spelers van TeamNL Korfbal, Olav van Wijngaarden en Zita Schröder, in Hegelsom om een clinic te geven aan onze A, B en C teams. Het was een zeer geslaagde avond waar de meiden veel geleerd en plezier hadden. Natuurlijk werd er ook nog met de 2 toppers op de foto gegaan! Meer foto’s zijn te …

Eerste punten van het nieuwe seizoen voor Oxalis 1

SV Oxalis Wedstrijdverslagen

Vandaag stond de tweede wedstrijd op het programma voor de meiden van Oxalis. Na een lange reis naar Millingen aan de Rijn, kon de wedstrijd tegen ODIO beginnen. De dames begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Oxalis nam al snel de leiding in de eerste helft; er kwamen veel kansen waardoor de score op kon lopen. Ook verdedigend zaten …

Oxalis C1 kampioen!

SV Oxalis Kampioenschappen

Afgelopen week is op dinsdag de C1 kampioen geworden nadat ze het duel tegen MKV na een spannende wedstrijd wisten te winnen. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. Gelukkig wisten de dames aan het eind van de wedstrijd toch de voorsprong te pakken waardoor ze het kampioenschap veilig wisten te stellen. Eindstand was 8-6.   

Oxalis D1 kampioen!

SV Oxalis Kampioenschappen

Zaterdag mocht de D1 hun kampioenswedstrijd spelen tegen DAKOS D2. Na een teleurstellende vorige wedstrijd was een overwinning cruciaal om kampioen te worden. Uiteindelijk heeft Oxalis D1 deze wedstrijd met overtuiging weten te winnen. Met een eindstand van 7-0 mochten ze zich kampioen noemen! 

Oxalis A1 kampioen!

SV Oxalis Kampioenschappen

Een spannende strijd heeft zich afgespeeld op het korfbalveld zaterdagmiddag, waar de A1 hun kampioenschap veilig wist te stellen. Met een 5-5 gelijkspel hebben ze toch nog genoeg punten weten binnen te halen om hun positie als nummer 1 te behouden in de ranglijst. Uiteraard werd dit kampioenschap gevierd door het hele team en de trainsters/coaches. Gefeliciteerd A1!