Oxalis pakt de winst in belangrijke wedstrijd

SV Oxalis Wedstrijdverslagen

Vandaag stond er een spannende en belangrijk wedstrijd op het programma voor Oxalis. Oxalis en Nijnsel streden vandaag namelijk om de eerste plek. Het beloofde een spannende pot te worden.

Aan het begin van de wedstrijd waren de ploegen gewaagd aan elkaar. Het bleef het eerste deel erg spannend. Oxalis moest wennen aan het spel van Nijnsel, waardoor de thuisploeg kansen kreeg. Deze kansen werden dan ook benut door Nijnsel. Oxalis wist later in de eerste helft vaker te scoren en de leiding te nemen in het spel. Hierdoor ging Oxalis met een 6-11 voorsprong de rust in.

Tijdens de rust werd er aangegeven dat de dames, Nijnsel fouten moesten laten maken. Verder waren de dames goed aan het spelen en dat ze dit ondanks het warme weer door moesten zetten.

Oxalis kwam goed uit de kleedkamers en bleef sterk spelen. Hierdoor wist Oxalis de score verder uit te breiden. Er werden mooie aanvallen opgezet en hier ontstonden verschillende kansen uit. Deze werden dan ook afgemaakt. Nijnsel wist niet dichterbij Oxalis te komen. Hierdoor eindigde de belangrijke wedstrijd in een 10-18. De punten kunnen mee naar Hegelsom worden genomen en Oxalis blijft 1e staan.

De volgende wedstrijd is op 26 mei thuis tegen DSV 1 om 12:30u. Ook dit zal een belangrijke en spannende wedstrijd worden en zal Oxalis alle support goed kunnen gebruiken.